Kurzweil 3000

De beste en meest gebruikte dyslexiesoftware, standaard met KURZWEIL MOBILE APP

Contact

Voor informatie en advies over keuzemogelijkheden of voor uw gebruikersvragen over hulpmiddelen bij dyslexie kunt u bij Lexima terecht tijdens kantooruren. Bel ons op telefoon 033 434 80 00 of stuur een e-mail naar info@lexima.nl.

Bestellen

Klik op deze link om naar de webshop te gaan. kantoor Lexima

Lexima

Kastanjelaan 6
3833 AN Leusden
T: 033 434 80 00
F: 033 432 44 53
E: info@lexima.nl
I: www.lexima.nl

Technische Helpdesk

Onze kundige helpdeskmedewerkers helpen u graag als u technische problemen ervaart of ondersteuning wilt bij de installatie. Onze Technische Helpdesk is dagelijks tijdens kantooruren bereikbaar op telefoon 033-434 80 00 keuze 3 of via een e-mail naar helpdesk@lexima.nl.

Lexima Academie

Een totaalaanbod van cursussen en trainingen, lezingen en demonstraties voor ondersteuning van dyslexie-ICT op school en thuis.

Lexima speelt al ruim twaalf jaar een voortrekkersrol bij het ontwikkelen van visie en kennis over hulpmiddelen bij dyslexie. Met een cursus bij Lexima kiest u voor deskundigheid, relevante expertise, actualiteit, kwaliteit én de beste waarborgen voor het succes van uw leerlingen met dyslexie. Lexima is een erkende onderwijsinstelling, ingeschreven in het CRKBO Register en met CEDEO accreditatie. Onze cursussen worden door de diepgang, praktijkgerichte insteek en interactie  met gemiddeld een 8,4 gewaardeerd.

Lexima werkt intensief samen met scholen, behandelaars en wetenschappers met één gezamenlijk doel: optimale toepassing van dyslexiehulpmiddelen. De Lexima Academie docenten zijn allemaal professionals met een onderwijskundige achtergrond, die begrijpen wat dyslexiezorg inhoudt. Ze kennen de toepassingsmogelijkheden van alle hulpmiddelen en verzorgen dagelijks trainingen, lezingen en demonstraties. 

Ook voor kinderen en hun ouders

In elke schoolvakantie organiseert Lexima kind & ouder bijeenkomsten. Speciaal voor kinderen en hun ouders die graag instructie willen om nog beter te kunnen werken met Kurzweil 3000. Op deze bijeenkomsten leert u samen de belangrijkste vaardigheden voor ondersteuning bij het lezen, schrijven en studeren.